- Bielecki / bardzo dużo nabrał pewności siebie ( ciekawa sytuacja przy szarpaninie z Mokrym, pierwszy wystartował

Jestem spokojny jeśli chodzi o Niego w bramce.
- Siwek , mi osobiście przypomina Jankowskiego z dobrych lat, podobna postura ale też bardzo dobra technika, przegląd pola, duży potencjał..
- Neugebauer - każdy mecz buduje go jako zawodnika, choć nie jest jeszcze moim zdaniem na poziomie Mokrego jak to co niektórzy mówią.. jeszcze dużo pracy przed Nim ale myślę że może być dobrym zmiennikiem na 2 ligę
- Wójtowicz , dla mnie chyba największa nadzieja z całej tej grupy. Bardzo dobre występy, technika, drybling, strzał z obu nóg, kandydat na pierwszy skład w 2 lidze
- Rudek, mnie osobiście nie przekonuje.. może umiejętności ma ale gubią go warunki fizyczne coś jak kiedyś Kwiatkowski... jeśli nie popracuję mocniej na siłowni nie widzę go wyżej
- Kulejewski , o ile jeszcze go rozpatrujemy w kategorii młodych. Byłem bardzo negatywnie do Niego nastwiony, ale zrobił chlopak postęp , odżył , nabrał pewności, podejmuje dobre decyzje, ukształtował się jako piłkarz