dzisiejszy SE - Kibic Ruchu na Ruchu od Ruchu dostal wp...
nie chcialo mi sie logowac
Gosciu ty nie masz zbytnio odwagi sie zalogowac swoim nickiem
nie widzialem zdarzenia ale wiem co sie stalo
sprawa ze policja to debile i nigdy sobie nie radza i radzic nie beda to 1
a tak jak napisal pko jeszcze nikt za darmo nie dostal chyba ze w szczegolnych przypadkach ale sa one znikome
Gosciu ty nie masz zbytnio odwagi sie zalogowac swoim nickiem
nie widzialem zdarzenia ale wiem co sie stalo
sprawa ze policja to debile i nigdy sobie nie radza i radzic nie beda to 1
a tak jak napisal pko jeszcze nikt za darmo nie dostal chyba ze w szczegolnych przypadkach ale sa one znikome
- amra
- Kontakt:
Temat jest prosty, jak ktoś załużył , to trudno, ale można takie tematy załatwiać kajś indziej, po co sie mają różne palanty do NAS dopierdzielać
:roll:
:roll:
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
-
- Kontakt:
ku***!!!
ro***erdala mnie jak czytam wasze wypowiedzi!!!
ch*** wiecie jak to bylo!!!
a pi***olicie glupoty!!!!
na podstawie smiesnego artykulu z se
kibic ruchu-glany,czerwone spodnie,smieszne wlosy niemyte 2 lata
takich "ludzi" nie bylo i NIE BEDZIE NA RUCHU!!!
nastepna sprawa to to ze ten pi***olony konfident spisal blaty niewlasciwego samochodu!i narobil klopotu osoba niezwiazanym z ta sprawa!-moze lepiej skometujecie to zdazenie i sami odpowiecie sobie na pytanie czy tacy "ludzie"(konfidenci)sa potrzebni na RUCHU
ro***erdala mnie jak czytam wasze wypowiedzi!!!
ch*** wiecie jak to bylo!!!
a pi***olicie glupoty!!!!
na podstawie smiesnego artykulu z se
kibic ruchu-glany,czerwone spodnie,smieszne wlosy niemyte 2 lata
nastepna sprawa to to ze ten pi***olony konfident spisal blaty niewlasciwego samochodu!i narobil klopotu osoba niezwiazanym z ta sprawa!-moze lepiej skometujecie to zdazenie i sami odpowiecie sobie na pytanie czy tacy "ludzie"(konfidenci)sa potrzebni na RUCHU
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Konfidentow na Ruchu nie potrzeba,ale jak chcesz to specjalnie dla Ciebie moge przyjsc na nastepny mecz w pasemkach blond- zielonych i co wpierdolisz mi za to. Uwierz mik,ze na Ruchu byli tacy ludzie jak piszesz powyzej i beda bo dlaczego ma ich nie byc.
Fuhr no to przepraszam, to byla odpwiedz do goscia z nickiem fuhr_PF.
Fuhr no to przepraszam, to byla odpwiedz do goscia z nickiem fuhr_PF.
-
- Kontakt:
Przychodzą pooglądać mecz. Chyba mogą. Z tego co wiem nie siedzial gosciu w mlynie tylko na 1, wiec w czym problem?
Pamietam mecz bodajże z Wisła bądź z Pogonią, kiedy lekko wcięty metal z dlugimi wlosami sam wpadl w sektor goasci, dostal oklep, na boisku zwinela go policja. To taka mala dygresja, za Ruch chyba kazdy moze walczyc i zyc dla tej druzyny?? Jesli sie myle poprawcie mnie.
Pamietam mecz bodajże z Wisła bądź z Pogonią, kiedy lekko wcięty metal z dlugimi wlosami sam wpadl w sektor goasci, dostal oklep, na boisku zwinela go policja. To taka mala dygresja, za Ruch chyba kazdy moze walczyc i zyc dla tej druzyny?? Jesli sie myle poprawcie mnie.
Kibic Ruchu..l.
Great - czy Ty widziałeś tego Faceta twierdząc, że to jest brudas i psuje Twoją opinię. To raczej TY, tym swoim stwierdzeniem spierdoliłeś opinię o samym sobie - takie jest przynajmniej moje zdanie.Great pisze:jeżeli tak bronicie tego brudasa to powiedzcie mi co tacy ludzie dają na Ruchu?
p.s. ewentualnie psują opinie nas kibiców
Zgadzam się z wojt-em oraz Bart-em i popieram ich wypowiedzi. Natomiast Mr_PF dla mnie osobiście jest BEZMUZGOWCEM, którego nie chciałbym spotkać przed bramami Ruchu. To po prostu POJEBUS.
Przepraszam, ale ze względów prywatnych na razie nie mogę się zalogować.
Marian
kibic...
I to jest jeden z powodów dla których ludziska nie chodza na mecze. Great nie broń swoich pupilków w ulizanych blond-grzyweczkach z pasiakami na spodniach . Nie tylko dresem człowiek zyję! Znam gości długowłosych co sa kibicami Ruchu i wierz mi , że daje wete , ze oni częściej sie myja niz Mr. PF albo ty. Wkur.... mnie takie wypowiedzi , ale z drugiej strony ciesze się , ze są na tym forum normalni kibice dla których dobro naszej drużyny jest najwazniejsze . Przy okazji pozwolę sobie na mały dysonansik. "Pasiaki do gazu " :lol: sorry
P.S. A co do sprzeczek między soba to szanowni panowie wodzireje zadbajcie , aby odbywały sie po meczu w mniej publicznym miejscu :-)
NORMALNI - KS "RUCH"[/i]
P.S. A co do sprzeczek między soba to szanowni panowie wodzireje zadbajcie , aby odbywały sie po meczu w mniej publicznym miejscu :-)
NORMALNI - KS "RUCH"[/i]
-
- Kontakt:
Niewidziałem tego gościa ale dla mnie z teog opisu wygląda że ten ktoś to jest brudaskibic ruchu-glany,czerwone spodnie,smieszne wlosy niemyte 2 lata
za***ista miłość i walka dla Ruchu najpierw sie napierdolił potem nabrał sił i stwierdził ze wejdzie przez płot, bardzo pomysłowy był i napewno by go nikt niezobaczył zresztą zrobił czyn godny chwały i to wszystko dla Ruchu - napewno!?Pamietam mecz bodajże z Wisła bądź z Pogonią, kiedy lekko wcięty metal z dlugimi wlosami sam wpadl w sektor goasci, dostal oklep, na boisku zwinela go policja.
Bardzo sie tym przejołem że w twoich oczach zepsułem sobie opinie chyba zmienie swoje poglądy :oGreat - czy Ty widziałeś tego Faceta twierdząc, że to jest brudas i psuje Twoją opinię. To raczej TY, tym swoim stwierdzeniem spierdoliłeś opinię o samym sobie - takie jest przynajmniej moje zdanie.
A Ty Bezideowiec widze ze to był twój kumpel po fachu bo oniczym pojęcia niemasz
Great
Kibic Ruchu Na Ruchu...
Panowie, wydaje mi się, że należałoby zakończyć ten temat, pod warunkiem, że takich GAMONI którzy klepią "michę" swoim kolegom-kibicom na własnym stadionie i to do tego na RUCHU już więcej nie będzie. Nie może być tak, że ktoś z powodu wyglądu dostaje po pysku.
Chyba, że ten który stosuje taką metodę jest zakompleksiony i nie podoba mu się jego własna facjata spoglądając w lustro. Przecież nie może być tak żebyśmy lali się między sobą - to jest głupota.
A niestety tacy panowie jak Mr-PF i jemu podobni robią opinię nam wszystkim twierdząc, że ktoś kto im się nie podoba nie ma prawa nawet przejść koło bram Ruchu.
To tylko jest moje zdanie, a poza tym ciekawy jestem czy w Jaworznie ten "BOHATER" znów kogoś ze Swoich nie zwali na "glebę".
Chyba, że ten który stosuje taką metodę jest zakompleksiony i nie podoba mu się jego własna facjata spoglądając w lustro. Przecież nie może być tak żebyśmy lali się między sobą - to jest głupota.
A niestety tacy panowie jak Mr-PF i jemu podobni robią opinię nam wszystkim twierdząc, że ktoś kto im się nie podoba nie ma prawa nawet przejść koło bram Ruchu.
To tylko jest moje zdanie, a poza tym ciekawy jestem czy w Jaworznie ten "BOHATER" znów kogoś ze Swoich nie zwali na "glebę".