Trener Ruchu
-
- Kontakt:
Re: Trener Ruchu
Pytanie do historyków ( mi tylko kocian w debiucie się przypomniał i Fornalik w Kielcach ) nasz nowy trener to prawdopodobnie też regularna elegancja na ławce ( koszula lub garnitur ) który ostatni z naszych trenerów zakładał coś innego niż dres ?
-
- Kontakt:
Lorens, ale nie w każdym meczu. Może nie garnitur, ale nie w dresie. Przejrzę jeszcze swoje kroniki dla pewności.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
w pojedynczych meczach też Kocian był w marynarce, ale szczerze wywalone dla mnie w co trener jest ubrany, chyba, że to jakieś oficjalna impreza wieczorowa. Ważne jak gra jego drużyna
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Wywalmy wszystkich ze sztabu
I tak co pół roku. Potem zatrudniamy 15 obcokrajowców i co pół roku innych i potem się bydymy zastanawiać z kim się utożsamić.
I tak co pół roku. Potem zatrudniamy 15 obcokrajowców i co pół roku innych i potem się bydymy zastanawiać z kim się utożsamić.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bardzo dobry manewr.
Jeszcze "tylko" tych 3 wartościowych graczy i powróci nadzieja.
Jeszcze "tylko" tych 3 wartościowych graczy i powróci nadzieja.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Trener Niedźwiedź wybrał ludzi do sztabu szkoleniowego. Jest też nowy trener bramkarzy. Ma do tego pełne prawo.
Kończy pracę z I drużyną RYSZARD KOŁODZIEJCZYK. Jestem człowiekiem starej daty i mam nadzieję na duże podziękowanie dla Richata.
Kończy pracę z I drużyną RYSZARD KOŁODZIEJCZYK. Jestem człowiekiem starej daty i mam nadzieję na duże podziękowanie dla Richata.
-
- Kontakt:
Ciężko sobie wyobrazić sztab szkoleniowy bez Richata. Na szczęście zostaje w klubie i mogymy liczyć, że jeszcze nie jeden talent wyjdzie spod jego ręki. Richat, Richat K.S Ruch!!!!
-
- Kontakt:
Trener Szweda w wywiadzie zdradził że rozwija się w kwestii m. in. psychologii sportu więc może tutaj też nam się rozwiązał, w jakiś sposób, problem o którym wieku z nas pisało
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
Fajny wywiad Niedźwiedzia dla C+. Jego projekt długo zaskakiwał, ale wydaje mi się, że zaskoczył. Chciałbym, żeby został u nas i budował skład na przyszłoroczny awans.
-
- Kontakt:
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ekstraklasa po godzinach .
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Kontakt:
Naszym trenerem jest zainteresowany Motor Lublin. Kolejna sprawa JN ma podobną bardzo niską klauzulę odejścia w wysokości zaledwie 50 tyś zł. Mam nadzieję, że jest to tylko jednostronne zainteresowanie.
-
- Kontakt:
W ogóle nie mam przekonania do tego że trener zostaje z nami na przyszły sezon
Raz to rozmowa z weszło gdzie nie może się nachwalić prezesa Cracovii teraz motor a wypowiedzi o przyszłym sezonie w ruchu są strasznie wymijające
Raz to rozmowa z weszło gdzie nie może się nachwalić prezesa Cracovii teraz motor a wypowiedzi o przyszłym sezonie w ruchu są strasznie wymijające
-
- Kontakt:
Nie dziwi mnie zainteresowanie ,być może skozysta ,w takiej Cracovii będzie miał większe pole popisu do wybierania sobie zawodników ,większą masa to większe mozliwosci