Duszello pisze:Darkaras pisze:2 sprawy po pierwsze nie rozumiem jak w 1 meczu sezonu w 70 min meczu mogą piłkarzy łapać skurcze, coś zostało zjebane.
Po 2 piłkarsko II połowa to koszmar naprawdę wiele słów cisnęło mi się na usta bo po za Hrdlicką i Przybeckim wyglądaliśmy jak banda amatorów. Ale po meczu jak zobaczyłem, że właściwie pod nasz sektor podchodzą dzieciaki to mi przeszło.
Tys napisał tu kiedykolwiek coś pozytywnego na tym forum? Takim postępowaniem za parę miesięcy wpadniesz w taką depresję że medykamenty ci uja dadzą a następnym posunięciem będzie samobójstwo. Wyluzuj człowieku.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Miło, że się martwisz o moje zdrowie ale widzę, że niektórzy mają problem z tym, że ktoś widzi sytuację trochę inaczej.
Była walka, zgadzam się i było to jedyne co ta drużyna miała.Nie mam jednak pretensji do chłopaków bo po prostu brak im umiejętności, nie rozumiem jednak hurraoptymizmu bo jednak nam chyba zależy głównie na utrzymaniu. A żeby się utrzymać trzeba zdobywać punkty a nie tylko walczyć.
Wejdźcie sobie na forum Stali Mielec albo ich portal na fb. Przeczytajcie komentarze ICH kibiców. Sami mówią, że grali słabo, że ich zespół podobnie jak nasz przeszedł gruntowną wymianę kadr i jest daleko od ideału.
Przegraliśmy ze słabą drużyną. Co gorsza przegraliśmy bo byliśmy realnie słabsi. Jasne, że przy odrobinie szczęścia mogło być 1:1 ale równie dobrze mogło być też 3:0.
Tak jak piszę nie mam pretensji do piłkarzy, nawet nie mam do Patermana bo gramy tym kim mamy, nie jego wina, że jest zakaz transferowy. Natomiast jeśli w 75 min 1 meczu w sezonie skurcze łapią Walskiego, nie juniora a profesjonalnego zawodnika, a w 84 jeszcze jednego napastnika to znaczy, że coś jest nie tak. Takie sytuacje mogą mieć miejsce w 36 kolejce a nie 1.
I jeszcze jedno do kolegi
marek79 może dlatego jestem takim "ekspertem" we wszystkim bo w przeciwieństwie do ciebie żyje tym klubem nie tylko w internecie. Dziwne, że najbardziej aktywny na forum jesteś zawsze podczas meczu może zacznij chodzić na szpile a potem udzielaj się online.
19gorek20 jakbyś oglądał mecz z perspektywy trybun a nie tv to widziałbyś, że pod koniec meczu jeszcze jednego piłkarza lewego pomocnika albo napastnika łapały skurcze.